Autóba zárt kutyák :-(

Sajnos még mindig vannak olyanok, akik nem tudják felfogni, mennyire vezélyes az állátra, ha a napon hagyott járműbe zárva hagyjuk. Még akko...

Sajnos még mindig vannak olyanok, akik nem tudják felfogni, mennyire vezélyes az állátra, ha a napon hagyott járműbe zárva hagyjuk. Még akkor is felelőtlenség, ha fa árnyék alá parkolunk, mert percekkel később már az árnyék is máshová esik. 


Eset a police.hu -ról.

Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság — 2016. július 14. 15:44
Egy parkoló gépjárműbe bezárt kutyát mentettek meg a járókelők és a balatonkenesei rendőrök a helyi strand közelében.
A rendőrségre 2016. július 11-én délután érkezett a bejelentés arról, hogy Balatonkenesén, a Parti sétányon egy gépkocsiból kutyanyüszítés szűrődött ki. A helyszínre érkező rendőrök egy elpusztult és egy legyengült kutyát találtak a gépjármű hátsó részében.  
A járókelők által kimentett állatot az egyenruhások azonnal megitatták és vizes ruhával hűtötték, majd rövid időn belül felkutatták a gépkocsi tulajdonosát. A Balatonalmádi Rendőrkapitányságra előállított 43 éves békéscsabai lakost a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és ellene állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.
Már csak arra lettünk volna kíváncsiak, hogy a gazda a strandon hűsölt?

Related

Kutyavilág 3605187035111804893

Kövess!

item