10 év után került haza az eltűnt vizsla

Kép forrása: kutyafajtak.hu A kép illusztráció! Örömmel olvastuk a hírt, ami szerint egy 2006-ban eltűnt kutyus került elő. (Kissé bánk...

Kép forrása: kutyafajtak.hu
A kép illusztráció!
Örömmel olvastuk a hírt, ami szerint egy 2006-ban eltűnt kutyus került elő. (Kissé bánkódtunk amiatt, hogy kevés ilyen "csodás" esetről lehet hallani.) Sajnos az örömbe vegyült üröm is...
Az Amerikai Egyesült Államok déli részén történt az eset. Legalábbis itt találták meg a Charlie névre hallgató szürke vizslát. Már tizenegy esztendős, ugyanis egyéves korában, máig nem tisztázott körülmények között tűnt el.


A kutyus már akkor is chippel volt ellátva, ennek ellenére nem került elő. Amikor Renée Jones nevű állatmentőt értesítette a szomszédja, az öröm hatalmas volt, különösen, mikor a microchip kiolvasása után a telefon kicsöngött, és elérték a gazdit. Ennyi idő elteltével ugyanis már meg szoktak változni az elérhetőségek, ezért érdemes a reménykedő gazdiknak az állatorvosnál nevükre regisztrált chip adatbázisában átíratni az új elérhetőségeket!

Ezek után nem is csodálkoztunk, hogy sírva fakadt Charlie gazdája, a hír hallatán. Megdöbbenve olvastuk, hogy Charlie mellkasán hatalmas daganatot / duzzanatot is találtak. :-(  Azóta már a tervezett műtéten is áteshetett, reméljük egészséges. Amenyibben kapunk friss hírt az állapotáról kiegészítjük a bejegyzést.

Related

vizsla 4934485470532806184

Kövess!

item