Húsáért vásárolta a kutyákat?!

Helyszín Noszvad (Komáromtól 26 km a határ túloldalán), a történet húsról szól, kutya húsról. A szálakat már többen elkezdték vizsgálni, a h...

Helyszín Noszvad (Komáromtól 26 km a határ túloldalán), a történet húsról szól, kutya húsról. A szálakat már többen elkezdték vizsgálni, a helyi rendőrség és  magánszemély is. Amit megtudtak felháborító, viszont nem történt semmi. A kutyusokat lehet továbbra is enni. (A hét elején kezdődött Kínában is a kutyahús fesztivál.)

"Egy zsákban hozták elém a kiskutyát. Amikor megkérdeztem, miért, azt válaszolták, hogy így viszik a vietnaminak is"
A kép illusztráció!
Forrás: http://www.publicdomainpictures.net
Ezt a mondatot a Markíza stábja kapta válasznak. Miután értesültek arról, hogy mi zajlik Noszvadon végére szerettek volna járni. A helyi roma közösséghez is eljutottak az ügy kapcsán. Itt videót is sikerült készíteni melyet ITT lehet megtekinteni. Állítólag egy vietnami férfi szokta felvásárolni a kutyusokat.

Kiderült az is, hogy a rendőrség már tudott arról, hogy a férfi a múltban kutyákat vásárolt és a húsukat feldolgozta, de a nyomozást megszüntették, mert az nem bűntény, ha valaki kutyahúst eszik. (http://www.bumm.sk cikke alapján)

Related

Noszvad 2284702254680529954

Kövess!

item